Poligon User
| Тема: 2d/3d Вс 05 Сен 2010, 16:57 | |
| Механическая смерть Скоро чаепитие Абстракция Один из первых рисунков в фотошопе Принт на футболку Лайка | |
|
Эльвира Maniac
| Тема: Re: 2d/3d Вс 05 Сен 2010, 17:52 | |
| | |
|
Dreamer Admin
| Тема: Re: 2d/3d Вс 05 Сен 2010, 22:28 | |
| | |
|
RoksyHoy Jobber
| Тема: Re: 2d/3d Пт 12 Ноя 2010, 15:07 | |
| | |
|
LaAlmaDeNoche Stormraven
| Тема: Re: 2d/3d Пт 12 Ноя 2010, 18:57 | |
| интригует... там где абстракция и восхищает своим объемом там где 3d | |
|
Kid Crazy Killdozer
| Тема: Re: 2d/3d Пн 16 Май 2011, 18:16 | |
| | |
|
Человек дождя Lionheart
| |
Fenrir_W Lone Wolf
| Тема: Re: 2d/3d Чт 07 Июл 2011, 18:51 | |
| Абстракция понравилась...и лайка,вот только глаза не собачьи | |
|
FrozenFrost Habitue
| Тема: Re: 2d/3d Вс 16 Сен 2012, 13:27 | |
| | |
|
ogo Pioneer
| Тема: Re: 2d/3d Вс 28 Окт 2012, 22:03 | |
| влізу зі своєю критикою)) стосовно першої роботи - мені сподобалось: і колір, й ідея, і досить велика кількість дрібничок, єдине але - для мене у всій красі губиться павучок, що біля мастила пролитого, а також якщо не помилюсь у самому мастилі пружина лежить між "зірочками". можливо варто з місцем положення світила пограти, або ж рідину не таку прозору зробити, щоби тіні трохи виділили основні об'єкти. а взагали ЧУДОВА робота стосовно другої - по-перше, цегляна кладка - або надто ідеальна або просто занадто гарна, треба її чимось зіпсувати, якщо ти наклав текстуру на поверхню, то можливо знайди іншу, більш реалістичну))) по-друге, рафінад. чесно кажучи одним таким "валуном" можно нагодувати роту! ЗМЕНЬШУЙ. а ще він надто білий и надто тіньова сторона все чорна, це з цукор а він же не білий)) далі - лампа, така цікава))) а що там за лампочка, я й собі таку хочу? а вона від батарейки живиться,чи вмонтована в стіл??(якщо ні кабель протягни по столу) ще дуже цікаво як той червоний ковпак прикріплено=)(хоча це зауваження мабуть зайве, вибач) і нарешті останнє - у тебе щипці для рафінаду містичні поклади їх на стіл, тоді і тіні краще розійдуться, хоча я б раділа їх взагалі крутнути на 90 градусів)) поки що досить, дякую за увагу, не сваріть мене за слова) можливо пізніще решту прокоментую. щасти ВАМ! | |
|